14 december 2021

Wat te doen in Amsterdam

Een dag in Amsterdam

Ben je van plan om een dagje Amsterdam te plannen? Dan ben je hier op het juiste adres! Amsterdam is  een ontzettend mooie, veelzijdige en verrassende stad voor een dagje uit. Het maakt niet uit of je met je gezin, familie, collega’s of vrienden en dagje weg gaat, Amsterdam heeft voor iedereen iets te bieden! Er zijn gelukkig een tal van activiteiten in Amsterdam en wij hebben ze in een overzichtelijk rijtje gezet.

A’dam

Wil je graag een avontuurlijke dag? Dan is dat natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Dierentuin. In Amsterdam zit Dierentuin Artis. De dierentuin biedt plezier aan jong en oud tijdens een dagje Amsterdam! Tijdens je bezoek kan je genieten van zo’n 700 verschillende diersoorten, een aquarium, een planetarium, een insectarium en een zoölogisch museum! Met zoveel te kijken kan je je heel goed vermaken.

Dagje Amsterdam met regen

Ben je nou een dagje in Amsterdam en regent het dan is er natuurlijk meer te doen in Amsterdam. Bezoek bijvoorbeeld tijdens je komst naar Amsterdam het wassenbeelden museum Madame Tussauds op de dam. Madame Tussauds heeft een unieke collectie beelden en hier sta je oog in oog met de grootste sterren op aarde. Zing bijvoorbeeld mee met Michael Jackson of ontmoet de beroemde Albert Einstein. Maar je kan een selfie maken met Barack Obama of Elvis Presley.